Bejelentés


My Sim World Minden ami Sims!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözöllek a honlapomon!

Ez az oldal bemutatja a Simek életét: mit szeretnek csinálni, milyen zenét szeretnek hallgatni, milyen kajákat esznek, sőt még azt is szemmel követheted ahogy felnőnek!

De ez az oldal segítséget nyújt a játékban is!(kérdésekre próbálok válaszolni, teszek fel kódokat stb.).Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?proba 5mp.eu [ 2013-12-01 20:32 ]

próba


Hírek
Jön az új Sims 3

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a The Sims 3 megjelenésének dátumát. Jelen állás szerint 2009. február 20-án kerül világszerte a boltokba a játék. A Sims 3 főbb újdonságai: teljesen bejárható város (Simjeink már nem lesznek házhoz kötve, szabadon mászkálhatnak a városban - mindezt töltőképernyő megjelenése nélkül) megújított „Sim létrehozása” funkció egyedi személyiségjegyek (több tucatnyi vonás közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt) felgyorsított játékmenet (kevésbé lesz hangsúlyos az eszik-alszik-pisil vonal) Szintén 2009. február 20-án kerül a boltokba a korlátozott példányszámú The Sims 3 Collector’s Edition is, amely az alapjátékon kívül további extrákat is tartalmaz majd (Plumbob USB-meghajtó, egy olasz stílusú sportautó a Simshez, Tippek és trükkök útmutató, The Sims 3 Plumbob matricák).

tovább >>

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!